Binnenzonwering

Raambekleding is vaak een van de laatste stappen bij het inrichten van je woning. De vloer is klaar, het bed staat, de keuken is klaar voor je kookkunsten en… oh ja die gordijnen. De keuzemogelijkheden kunnen overweldigend zijn. Dat begrijpen wij. Bij ons kun je rekenen op goed advies. Als je wilt, komen we bij je thuis en nemen we alles uit handen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van raamdecoratie en kunnen je helpen iets te kiezen dat bij jou en je interieur past. Of je wilt verduisteren om lekker te slapen of sfeer of privacy creëren, wij helpen u graag met de juiste keuze.

De keuze is aan jou. Wij geloven alleen in oplossingen op maat. Het beste product voor jouw situatie. Bij ons kun je rekenen op een passend advies.

Kwaliteit

Al onze producten zijn met zorg uitgekozen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Een compleet raamdecoratie aanbod van top kwaliteit.

Assortiment

We hebben vouwgordijnen, houten jaloezieën, aluminium jaloeziën, plissegordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, duettes, verticale lamellen. Duizelt het je al? Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur.

Offerte

Niet iedereen is een doe-het-zelf held. Ook daarin ontzorgen we u graag. Maak een vrijblijvende afspraak en we komen langs om stalen te laten zien en maten op te nemen. Vervolgens ontvang je een scherpe offerte inclusief montage. Na akkoord wordt alles, na afspraak, vakkundig gemonteerd. We gaan pas weg als alles werkt en u tevreden bent.

Maak een vrijblijvende afspraak.